Zoekmachine optimalisatie?

Wij zorgen er voor dat klanten uw website vinden!

Zoekmachine optimalisatie (of SEO) is een zeer effectieve manier om website bezoekers te krijgen. Wanneer wij uw website optimaliseren voor hoge posities in Google, dan komt er een doorlopende stroom aan leads en potentiële klanten op uw website. Hierdoor krijgt u meer informatieverzoeken en offerte-aanvragen die uiteindelijk zullen leiden tot nieuwe klanten! Kortom, zoekmachine optimalisatie zorgt voor:

Meer leads en klanten voor uw bedrijf!

zoekmachine optimalisatie google afbeelding

Waarom optimaliseren voor Google slim is!

Als ondernemer kunt u uw bedrijf natuurlijk op vele manieren promoten. Waarom zou u uit het enorme aanbod aan mogelijkheden dan voor optimalisatie in Google kiezen? De reden hiervoor is eigenlijk vrij simpel.

In tegenstelling tot alle andere vormen van marketing zijn gebruikers van Google daadwerkelijk op zoek naar uw bedrijf!

Bij andere vormen van reclame bereikt u over het algemeen heel veel ongeïnteresseerden. Dit soort reclame (in welke vorm dan ook) overvalt hen op een moment dat zij niet specifiek op zoek zijn naar uw diensten. Bij Google ligt dat anders!

Gebruikers van Google zijn namelijk altijd gericht op zoek naar de diensten die uw bedrijf aanbiedt. Dit gebeurt zowel op landelijk als op lokaal niveau. De vraag is alleen: vinden zij uw website of die van uw concurrenten?

Gezien de hoge kwaliteit van de bezoekers die u via Google op uw website krijgt is het overigens ook veel eenvoudiger om uw diensten aan hen te verkopen. Laat uw potentiële klanten daarom niet langer wegnemen en neem vandaag nog de eerste stap om meer klanten te krijgen voor uw bedrijf!


Meer klanten voor uw bedrijf nodig? Bel: 023 20 78 002!

6 voordelen van zoekmachine optimalisatie


Goed gevonden worden in Google heeft vele voordelen voor ondernemers die graag meer klanten willen hebben. In het overzicht hieronder vindt u de belangrijkste voordelen wanneer uw website hoog in Google staat.


1. Verlies geen klanten meer aan uw concurrenten!
Hoog in Google staan heeft als belangrijkste voordeel dat u geen potentiële klanten meer verliest aan uw concurrenten. Gebruikers van Google zijn simpelweg op zoek naar een bedrijf dat kan voorzien in hun behoefte. Bij het intypen van hun zoekopdracht hebben zij geen enkel idee welk bedrijf goed is. Zij kiezen eenvoudig 1 van de beschikbare bedrijven die Google hen presenteert. Zolang uw bedrijf daar niet tussen staan, loopt u veel klanten en omzet mis!
2. Bezoekers via Google kopen!
Bij andere vormen van reclame probeert u uw potentiële klant te bereiken door te schieten met hagel. Bezoekers die u via Google ontvangt zijn daarentegen zeer gericht. Ze zijn specifiek op zoek naar een bedrijf dat hen kan helpen. De koopintentie van dit type bezoekers is daarom ook enorm hoog! Betere leads zult u naar ons idee niet vinden!
3. Doorlopend leads ontvangen via uw website
Bent u op zoek naar een permanente stroom aan leads voor uw bedrijf, dan is optimaliseren voor Google een uitstekende keuze. Zodra uw website hoog in Google staat zult u merken dat u doorlopend telefoontjes en emails van geïnteresseerde klanten zult gaan ontvangen. Hoe fijn zou het zijn wanneer u zich eindelijk geen zorgen meer hoeft te maken waar de volgende nieuwe klant vandaan gaat komen!?
Naast optimalisatie voor Google is het dan ook belangrijk dat u over een professionele website beschikt die optimaal in staat is om een hoge positie in Google te krijgen en uw bezoekers om te zetten in klanten!
4. Uitstekend Return On Investment
In vergelijking met adverteren in off-line media (zoals tv, radio, kranten en tijdschriften) en andere online media (banner advertenties, facebook, etc.) heeft zoekmachine optimalisatie een zeer hoge return on investment. Uit eigen ervaring weten wij dat veel ondernemers elke geïnvesteerde euro in optimalisatie vaak minimaal 10x terugverdienen! Dergelijke rendementen maken deze manier van website promotie een goede investering.
5. Verhoog uw omzet en bedrijfswinst
Optimaliseren in Google heeft natuurlijk een veel belangrijker doel dan alleen goed gevonden worden in de zoekmachine. Als ondernemer wilt u ongetwijfeld meer bekendheid voor uw bedrijf, maar in werkelijkheid bent u op zoek naar een manier om uw omzet en bedrijfswinst te verhogen. Google optimalisatie is een uitstekende manier om dit te realiseren!
6. Verbeter het imago van uw bedrijf
Goed gevonden worden in de zoekmachine is niet alleen gunstig voor uw bedrijfsresultaat, het is ook belangrijk voor het imago van uw bedrijf. Onafhankelijke onderzoeken hebben geconstateerd dat klanten bedrijven meer vertrouwen wanneer zij hoog in de natuurlijke resultaten van Google staan!


Op basis van deze voordelen heeft u genoeg redenen om direct aan de slag te gaan met Google optimalisatie voor uw bedrijf. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag aan nieuwe klanten!

Zoekmachine optimalisatie kosten


Voor u naar de kosten van optimalisatie voor Google kijkt is het veel belangrijker om naar de werkwijze, de resultaten en de klantervaringen van het zoekmachine optimalisatie bureau te kijken. Op het gebied van zoekmachine optimalisatie zijn er namelijk 2 type optimaliseerders. De "snelle jongens" en de "vakwerkers". Hieronder zullen we het verschil uitleggen.

Snelle jongens methode
Optimaliseren volgens de snelle jongens methode is simpel. Ze optimaliseren de pagina's van uw website een beetje en kopen vervolgens een flink aantal links naar uw website (van vaak irrelevante buitenlandse websites). Natuurlijk zijn er met zulke technieken resultaten te boeken, het is echter tegen de richtlijnen van Google en de kans dat uw website in de toekomst daardoor schade oploopt is groot!

Vakwerk methode
Optimaliseren volgens de vakwerk methode gaat echter anders. Vakwerkers hebben namelijk een lange termijn visie, waarbij uw website vandaag én over 10 jaar vindbaar moet zijn en er voor moet zorgen dat u nieuwe klanten krijgt!

Vanzelfsprekend kijken wij ook eerst op welke zoektermen uw website het beste geoptimaliseerd kan worden en optimaliseren daarmee uw website pagina's. De promotie van uw website (het zogeheten links bouwen) gebeurt bij ons echter handmatig!

Elke website waar wij een link op vragen of een artikel op plaatsen wordt zorgvuldig vooraf gescreend om de relevantie en autoriteit te bepalen. Dit is een doorlopend proces waarbij wij de status van uw website en het imago van uw bedrijf uitbouwen tot een autoriteit in uw branche en omgeving.

Het resultaat is dat onze eerste klanten al sinds 2008 onafgebroken in de top van Google staan!

Helaas is de werkwijze van een optimalisatie bureau voor u als klant helaas vaak slecht te doorzien. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie en referenties.

zoekmachine optimalisatie seo kosten image

Meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Wilt u weten wat wij precies voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag uitleg over alle SEO marketing mogelijkheden voor uw bedrijf.


Meer klanten voor uw bedrijf nodig? Bel: 023 20 78 002!