Zoekmachine adverteren?

Wij brengen uw advertentie campagne in Google tot leven!

Zoekmachine adverteren (ook wel SEA genoemd) is de snelste manier om gerichte bezoekers naar uw website te krijgen. Na het opstarten van de campagne kunnen de eerste bezoekers al binnen enkele uren op uw website verschijnen. Geen maanden wachten om bovenaan in Google te komen, maar snel resultaat. Dat is de kracht van Google Ads!


Voor Google Ads campagnes werken wij overigens uitsluitend samen met ondernemers die hun markt écht willen domineren. Bent u zo'n ondernemer en wilt u serieus investeren in de toekomst van uw bedrijf, dan gaan wij u helpen om de beste resultaten te behalen!
Wij weten exact hoe wij u campagne zo rendabel mogelijk kunnen maken en houden uw campagnes dagelijks in het oog voor de beste resultaten. Kortom, wanneer u zoekmachine adverteren wilt uitbesteden, dan zorgen wij voor:

Direct meer bezoekers, leads & klanten!


Waarom Google Ads via Simpel Succesvol?

Goede en terechte vraag! Wat maakt ons nu bijzonder t.o.v. alle andere honderden bureaus die uw Google advertenties kunnen beheren? Wat ons écht bijzonder maakt zijn de 3 onderstaande punten:

1. Advertenties die EXTREEM GOED scoren!
Klinkt leuk, maar kan natuurlijk iedereen zeggen. Helemaal waar, alleen wij kunnen het ook bewijzen ;) Getallen zeggen meer dan woorden.

Door een aantal strategische aanpassingen aan de advertenties voor 1 van onze klanten klikken nu tussen de 15 - 21% van de mensen op de advertentie om de website te bezoeken i.p.v. de 5 tot 8%!

Hiermee scoren we extreem veel hoger dan gemiddeld!

CTR-advertenties image

2. Zoekwoorden die EXTREEM GOED scoren!
Nog niet overtuigd bij de hoog scorende advertenties? Wij kunnen hetzelfde met de zoekwoorden! Volgens het branche gemiddelde klikt slechts 3,17% van de zoekers door op zoekwoord advertenties. Onze doorklik percentages voor zoekwoorden liggen gemiddeld tussen de 10 tot 50%. Dat is ongeveer 3,5x tot 15x hoger!

CTR-zoekwoord percentage image

3. BESTE KWALITEIT websitebezoekers voor de SCHERPSTE PRIJS!
De adverteerder met de hoogste score krijgt zijn websitebezoekers voor de scherpste prijs. Dit is overigens wat anders dan de laagste prijs. Ondernemers die maximaal 10 cent wil uitgeven voor een bezoeker kunnen wij helaas niet helpen.

Wij werken overigens alleen samen met ondernemers die snappen hoe Return On Investment (ROI) werkt en die hun markt willen domineren! Voor deze ondernemers zijn hoge scores heel belangrijk! Via ons betaalt u bijvoorbeeld € 2,- per bezoeker, terwijl een andere adverteerder voor dezelfde bezoeker € 7 a 8,- moet betalen!

Grafiek Prijs Kwaliteitsscore image

De hoogste score betekent de meeste korting en een lage score levert een boete op die op kan lopen tot wel 400%.

Overtuigd? Schakel dan direct onze expertise in!

zoekmachine adverteren in google afbeelding

Is zoekmachine adverteren slim?

Als ondernemer zijn er heel veel manieren waarop u uw bedrijf online kunt promoten, dus waarom zou u voor Google advertenties kiezen? U kunt natuurlijk ook adverteren op social media (facebook, instagram, twitter, linkedin etc.) of gebruik maken van native advertising of display advertising.

Het grote verschil met alle hier voor genoemde advertentie vormen is dat AL deze advertentiemethoden een vorm van interuptie markteting zijn! Dit betekent dat de klant NIET specifiek zoek is naar uw bedrijf!

Zij komen uw advertentie tegen terwijl ze eigenlijk iets anders aan het doen zijn. Deze vorm van adverteren (in welke vorm dan ook) overvalt hen eigenlijk terwijl zij niet gericht op zoek zijn naar uw diensten. In tegenstelling tot Google Ads!

Iemand die Google gebruikt is namelijk altijd gericht op zoek naar de diensten die uw bedrijf aanbiedt (mist u de juiste advertentie zoekwoorden gebruikt). De belangrijkste vraag voor u is alleen: gaan deze klanten U vinden of de website van uw concurrentie?

Met de juiste campange instellingen kunt u koopgerichte bezoekers via Google Ads krijgen, waardoor het verkopen van uw diensten een stuk eenvoudiger wordt. Laat uw potentiële klanten daarom niet langer wegnemen door uw concurrenten en neem direct contact met ons op voor meer informatie over een Google Ads voor uw bedrijf!


Meer klanten voor uw bedrijf nodig? Bel: 023 20 78 002!

6 Voordelen Van Zoekmachine Adverteren (Google Ads)


Voor ondernemers die snel meer bezoekers en klanten op hun website willen is Google Ads een ideale oplossing. In het onderstaande overzicht ziet u de meest belangrijke voordelen van een Google advertentie campagne.


1. Razendsnel gerichte bezoekers, leads en klanten!
Na het opstarten van de advertentie campagne is het mogelijk dat u binnen een paar uur al de eerste bezoekers op uw website mag verwelkomen. Net als bij zoekmachine optimalisatie zijn ook de bezoekers die u met Google Ads naar uw website krijgt gerichte bezoekers. Ze zijn specifiek op zoek naar hetgeen u te bieden heeft en ze komen via de advertentie op uw website terecht.
2. Sta helemaal bovenaan in Google!
Met SEO kunt u bovenaan komen te staan in de gratis zoekresultaten van Google. Met Google Ads (en de juiste campagne- en biedinstellingen staat u helemaal bovenaan! Op deze manier kunt u binnen een paar dagen boven iemand in de zoekresultaten staan die al jaren zoekmachine optimalisatie toepast!
3. Zichtbaar wanneer u wilt
Zoekmachine advertenties zijn heel flexibel. Wij kunnen uw campagne zo instellen dat u alleen zichtbaar bent wanneer u dat wilt. Daarnaast kunnen wij u zichtbaarheid ook precies afstemmen op de tijden dat uw potentiële klanten het meest actief zijn, zodat u het optimale resultaat uit uw advertenties kunt halen.
4. Eenvoudig te pauzeren
Wilt u slechts gedurende een bepaalde periode van het jaar adverteren? Dat kan met Google Ads. U bepaalt eenvoudig wanneer uw advertenties zichtbaar zijn en wanneer niet. Heeft u tijdelijk voldoende werk en heeft u even geen nieuwe klanten of opdrachten nodig? Dan kunnen wij uw campagne tijdelijk pauzeren. Zodra u weer klanten nodig heeft, dan staat uw campagne binnen een paar minuten weer live!
5. Meer omzet en winst
Adverteren en optimaliseren is leuk, maar voor echte ondernemers heeft het uiteindelijk maar 1 doel. Meer klanten, omzet en winst! Met een advertentie campagne van Google Ads is dat precies wat wij voor u nastreven! Een zo goed mogelijk rendement op elke door u geïnvesteerde euro.
6. Beter imago van uw bedrijf
Wanneer uw bedrijf bovenaan staat in Google, dan is dat zeker niet alleen gunstig voor uw bedrijfsresultaat. Zoekers in Google associeren bedrijven die boven in de zoekresultaten staan automatisch met een beter imago. Onafhankelijke onderzoeken hebben al vaker geconstateerd dat zoekers bedrijven meer vertrouwen wanneer zij bovenaan in Google staan!


Wanneer u op basis van deze voordelen graag met uw bedrijf boven alle zoekresultaten in Google wilt staan, dan helpen wij u graag verder. Vul even ons contactformulier in en wij nemen contact met u op om te bespreken of u de juiste match bent voor ons.

Kosten Zoekmachine Adverteren


De kosten van een Google Ads campagne bestaan uit 2 delen wanneer u de campagne uitbesteed.

1. De advertentiekosten
Adverteren in Google wordt afgerekend op basis van kosten per klik. Dit betekent dat u betaalt voor iedereen die op uw advertentie klikt.

Het is daarom heel belangrijk om de advertenties en de campagne op de juiste manier in te stellen, zodat u zo min mogelijk "happy klikkers" krijgt. Dit zijn mensen die simpelweg op de bovenste advertentie klikken zonder deze goed te lezen.

Daarnaast is het van groot belang dat uw advertenties en de bestemmingspagina's die u voor uw advertenties gebruikt van hoge kwaliteit zijn. Dit voorkomt onnodig hoge kosten en verbetert de kwaliteit van de uiteindelijke bezoekers op uw website!

2. Opstart- en beheerkosten
Wanneer u de Google Ads campagne aan ons uitbesteed, dan heeft u naast de klikkosten ook nog kosten voor het opstarten en beheren van uw campagne. Deze kosten zijn afhankelijk van de omvang en duur van uw campagne en zullen vooraf uitvoerig met u worden besproken.

Slimme ondernemers begrijpen dat onze vergoeding geen kosten zijn, maar eerder een besparing!

Het zelfstandig opzetten en bijhouden van een Google campagne of uitbesteden aan extreem "goedkope" online marketingbureaus mag dan wel slim en voordelig lijken, alleen veel ondernemers hebben helaas aan den lijve ondervonden dat dit uiteindelijk vele malen meer kost! Door gebrek aan kennis en ervaring komen de kosten per klik steeds hoger uit en lukt het niet om een campagne rendabel te krijgen.

Schakel onze expertise in voor een succesvolle advertentiecampagne!

zoekmachine adverteren adwords kosten image

De Grootste Valkuilen Van Google Ads


Het is begrijpelijk dat ondernemers hun advertentiekosten graag zo laag mogelijk houden. Deze insteek lijdt helaas in de meeste gevallen tot hogere kosten en onrendabele advertentie campagnes.


1. Zelf Google Ads beheren
Wellicht denkt u "Hoe moeilijk kan het zijn om zelf een paar kleine advertenties te schrijven en aan te geven hoeveel je per klik op een zoekwoord wilt uitgeven? Het klinkt inderdaad simpel en dat is het ook wanneer je de juiste ervaring en kennis van het Google Ads systeem hebt.

Zonder de juiste Google Ads opleiding en ervaring is de kans enorm groot dat u uw volledige advertentie budget verspeelt, zonder daar een positief resultaat mee te behalen. Het complexe adverteersysteem straft "onwetende" adverteerders namelijk genadeloos af! Wanneer uw advertenties onvoldoende presteren in de ogen van Google, dan kunnen uw advertentiekosten tot wel 800% hoger liggen dan bij iemand die een goed presterende advertentiecampagne heeft!

De meeste kleine ondernemers staken daarom snel na het opstarten hun campagnes weer en geven grote spelers met grote budgetten vrij baan om al uw potentiële klanten binnen halen.

Voor iemand die het Google Ads systeem en de behoefte van uw klant begrijpt is het echter mogelijk om potentiële klanten binnen te halen voor zeer scherpe prijs.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij Google advertentiecampagnes rendabel maken voor kleine en middelgrote (lokale) ondernemers. Bent u het zat dat de grote spelers uw klanten afnemen? Kom dan nu in actie en neem contact met ons op!
2. Uitbesteden aan "goedkoop" marketingbureau
Wellicht bent u wel eens benaderd door een marketingbureau dat voor een klein bedrag uw bedrijf bovenaan in Google kan krijgen of misschien bent u er wel eens mee in zee gegaan?

Natuurlijk wil iedere ondernemer graag voor een prikkie nieuwe klanten via Google hebben, alleen die tijd ligt inmiddels lang achter ons! Een bureau dat nu via Google klanten wil aantrekken moet van goede huizen komen qua kennis of met enorme advertentiebudget kunnen werken waar € 100.000,- voor een campagne slechts speelgeld is.

Dit maakt het voor u als ondernemer lastig om een online marketing bureau te beoordelen. Is het slim om een Google gecertificeerd bureau te kiezen of juist een bureau zonder certificering? Voor u een vraag, voor ons een weet!

Ga zeker op uw gevoel af, maar kijk met name goed naar de advertentie en zoekwoordscores van een bureau. Deze vertellen of een bureau in staat is om uw campagne rendabel te maken!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijven contact met ons op.
3. Uitbesteden aan Google
Regelmatig worden ondernemers door Google gebeld met de vraag of zij hun advertentie campagne mogen uitvoeren, zolang ze maar meer dan € 300 per maand besteden aan advertenties.

Hoewel dit aanbod heel aantrekkelijk klint is natuurlijk de vraag in hoeverre een (door Google getrainde) medewerker het maximale uit uw advertentie campagne weet te halen. U zal zeker bezoekers naar uw website krijgen, echter in hoeverre kan een Google medewerker u ondersteunen met de conversie van uw bezoekers in klanten en wat weten zij van uw klantwaarde en hoe belangrijk deze is voor uw biedstrategie?

Dit zijn uiterst belangrijke zaken die het verschil maken tussen een eenmalige advertentie campagne die uiteindelijk onrendabel wordt of een Google Ads campagne die jaar in jaar uit potentiële klanten naar uw website kan blijven sturen!


De keuze is aan u! Gaat u op 1 van bovenstaande manieren uw Google advertenties rendabel proberen te maken of laat u dat liever aan ons over? Neem gerust even contact met ons op via ons contactformulier en wij bespreken graag hoe wij Googla Ads het beste voor uw bedrijf kunnen inzetten.


Meer Weten Over Zoekmachine Adverteren?

Wilt u weten wat wij precies voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven leggen wij u graag uit hoe wij snel klanten kunnen krijgen voor uw bedrijf met Google Ads.


Meer klanten voor uw bedrijf nodig? Bel: 023 20 78 002!