SEO Amsterdam

Bent u een ondernemer in Amsterdam of directe omgeving en op zoek naar een bureau dat SEO optimalisatie voor uw bedrijfswebsite kan uitvoeren?

Wij kunnen er voor zorgen dat u meer klanten via Google krijgt! Met meer dan 22 jaar aan kennis en ervaring in (online) marketing weten wij exact wat er voor nodig is om uw bedrijf succesvol hoog in Google te positioneren.

Onze methode is effectief en conform de richtlijnen van Google. U kunt er op vertrouwen dat onze werkzaamheden er op gericht zijn uw bedrijf op de juiste wijze te promoten.

Lokale marketing middels SEO


Heeft u een bedrijf in Amsterdam en zoekt u nieuwe klanten die in Amsterdam of de directe omgeving daarvan wonen?

Onze lokale Google marketing zorgt er voor dat u uw doelgroep bereikt!

Dagelijks zoeken potentiële klanten uit uw regio in de zoekmachine naar de diensten of producten die u als ondernemer aanbiedt. Voor deze klanten maakt het geen enkel verschil wie er bovenaan in Google staat. Zij kiezen simpelweg voor een bedrijf dat op de 1e pagina staat voor de zoekopdracht die zij intypen.

Staat uw bedrijf daar niet tussen staat, dan gaat uw concurrent er met al deze klanten van door! Een enorme gemiste kans voor uw bedrijf! Laat uw concurrentie er dus niet langer met uw klanten van door gaan en claim NU uw plaats in de top van Google.

Wanneer uw website voor de juiste zoektermen hoog in Google staat, dan kunt u rekenen op een constante stroom aan leads en nieuwe klanten voor uw bedrijf.

* Zoekt u het Social Economisch Onderzoek (SEO) Amsterdam? Klik dan hier!

5 voordelen van SEO


Het optimaliseren van uw website voor betere posities in Google heeft een groot aantal voordelen voor u als ondernemer.


1. Meer bezoekers op uw website
Een betere positie in de zoekmachine zorgt voor meer bezoekers op uw website. Het grote voordeel van dit type bezoekers is dat zij concreet op zoek zijn naar de producten of diensten die u aanbied. Deze klanten hebben een “koopintentie”. Gerichtere potentiële klanten vindt u nergens anders op het internet!
2. Meer leads voor uw bedrijf
Zodra uw website meer bezoekers krijgt, dan is het belangrijk om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk van deze bezoekers contact gaan opnemen met uw bedrijf. Door de juiste lay-out van uw website en het bieden van goede contactmogelijkheden proberen wij zoveel mogelijke van deze bezoekers om te zetten in leads.
3. Meer klanten door verbeteren conversie
Als ondernemer weet u ongetwijfeld hoe u leads om kunt zetten in klanten. Door het inzetten van slimme strategieën kunnen wij u echter ook helpen om de conversie van lead naar klant nog verder te verbeteren. Een toename van het aantal klanten uit uw leads is direct ook een verbetering van uw Return On Investment.
4. Meer omzet en groei
Door de verbeterde positionering van uw bedrijf zal niet alleen het aantal leads en klanten toenemen. Uiteindelijk zorgen onze werkzaamheden voor meer omzet en groei van uw onderneming en dat is precies waar u het voor doet!
5. Beter imago voor uw bedrijf
Goede posities in de zoekresultaten zijn belangrijk, ze hebben echter ook nog een bijkomend voordeel. Uit onderzoek blijkt dat klanten meer vertrouwen hebben in bedrijven die in de natuurlijke resultaten van Google gevonden worden. Kortom, wij verbeteren naast uw vindbaarheid ook het imago van uw bedrijf.

SEO optimalisatie kosten


Bent u nieuwsgierig wat het kost om uw bedrijf goed vindbaar te maken in Google? Neem dan even contact met ons op.

Onze vergoeding is afhankelijk van uw wensen en de benodigde werkzaamheden ten aanzien van de promotie van uw bedrijf. Het is echter veel belangrijker om te weten dat wij er altijd naar streven om een zo hoog mogelijke 'Return On Investment' voor u te realiseren. U alleen richten op de kosten is daarom onverstandig!

In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit wat de SEO marketing mogelijkheden zijn.


Ik wil meer weten!

SEO specialist amsterdam kosten image

SEO website check / scan


Heeft u een bestaande website en bent u benieuwd of deze voldoet aan de laatste website optimalisatie normen? Neem dan zeker even contact met ons op.

Wij kunnen uw website uitgebreid controleren en u adviseren welke verbeteringen er eventueel noodzakelijk zijn om deze beter te laten presteren in Google.

Voor optimale resultaten in Google is het belangrijk dat uw website een responsive design heeft. Daarnaast dient uw website goed te werken (geen foutmeldingen of slechte code), geoptimaliseerd te zijn voor de juiste zoekwoorden en bovenal snel! Dit is de basis voor top resultaten in de Google.

Zonder deze fundamentele check en eventuele aanpassingen is het zinloos om uw website te gaan optimaliseren of een SEO specialist in te schakelen!


Weten hoe wij jouw bedrijf succesvol kunnen maken? Bel: 023 - 20 78 002!