Website butlers:

Grijp de aandacht van uw bezoekers!

Iedere serieuze ondernemer heeft tegenwoordig een bedrijfswebsite. Opvallen met uw website wordt daardoor steeds lastiger. Een website butler maakt uw website weer uniek! Website butlers zijn de beste manier om direct de aandacht van uw website bezoekers te grijpen en u te onderscheiden van uw concurrenten.Meer klanten voor uw bedrijf nodig? Bel: 023 20 78 002!

Wat zijn website butlers?

... en waarom heeft uw website er 1 nodig!


Een website butler is een unieke manier om de aandacht van uw bezoekers te trekken. Gelijktijdig maakt het uw website interactiever, aantrekkelijker en het geeft uw website een persoonlijk karakter! De butler presenteert een korte video boodschap voor uw bezoekers, dat in klein formaat over uw website heen wordt afgespeeld.

De video boodschap kan op 3 verschillende manieren op uw website verschijnen. U kunt kiezen uit een digitale animatie figuur, een professionele acteur/actrice of u presenteert zelf de boodschap (zie voorbeelden hieronder). Voor welke variant u ook kiest wij zorgen voor professionele begeleiding en ondersteuning.

Indien u het gevoel heeft dat uw website beter kan presteren en meer leads of bezoekers kan opleveren dan deze nu doet, dan heeft u een website butler nodig! Onze butlers geven u meer controle over het gedrag van de bezoekers op uw website, waardoor u meer bezoekers kunt omzetten in leads en klanten!


Digitaal

Verras uw website bezoekers met een 3D animatie butler van hoge grafische kwaliteit. De stem van deze butler wordt meestal door een voice over ingesproken, maar u kunt deze natuurlijk ook zelf inspreken. Deze butlers zijn zowel in mannelijke als vrouwelijke uitvoering verkrijgbaar.

Professioneel

Met een profi butler maakt uw boodschap een nog persoonlijkere indruk bij uw website bezoekers. Bij deze variant wordt uw boodschap door een professionele acteur gepresenteerd! Deze butler is voor ondernemers die meer kwaliteit en professionaliteit willen uitstralen.

Persoonlijk

De meest persoonlijke butler bent u natuurlijk zelf! Door zelf uw video boodschap te presenteren maakt u een blijvende en zeer persoonlijke indruk op uw website bezoekers! Wij regelen de professionele opname van uw boodschap in onze studio of op locatie met onze mobiele studio.

Voordelen website butlers!

Onderscheid t.o.v. concurrentie

Opvallen met uw website is tegenwoordig geen eenvoudige opgave. Met een website butler onderscheid uw website direct van die van uw concurrenten.

Maakt uw website persoonlijk

De meeste websites zijn onpersoonlijk. Een butler geeft uw website direct een persoonlijker kakarter en creëert een band met uw bezoekers.

Hogere conversie van uw website

Wilt u meer klanten uit uw bezoekers halen? Website butlers kunt u uitstekend inzetten om uw diensten aan te prijzen en bezoekers actie te laten nemen.

Hogere positie in Google

Website butlers zorgen er voor dat uw website hoger in Google komt. Uw website bezoekers blijven langer op uw website om de boodschap te kijken.

Butlers verhogen uw omzet & winst!

Uw website butler is in feite een full-time virtueel medewerker die non stop voor u aan het werk is om uw omzet en winst via uw website te verhogen.


Volledige aandacht

Website butlers krijgen altijd 100% aandacht van uw bezoekers

Helpt bij beslissen

90% van bezoekers zegt dat video helpt bij maken koopbeslissing

Kopen sneller!

64% van website bezoekers geeft aan sneller te kopen na zien video

Vanaf
25,-
/ maand

Digitaal

1 Digitale butler
Maximaal 100 seconden
HQ digitale maatwerk karakters
Professionele voice-over (meerprijs)
Beweging & lipsync op maat (meerprijs)
Bepaal actie tijdens of na afspelen
Eenvoudige installatie
Opstartkosten tijdelijk € 395,- € 195,-
Premium support
Vanaf
35,-
/ maand

Professioneel

1 Professionele butler
Maximaal 100 seconden
Professionele acteurs
Mannelijke of vrouwelijke acteurs
Kleding keuze mogelijk
Bepaal actie tijdens of na afspelen
Eenvoudige installatie
Opstartkosten tijdelijk € 395,- € 195,-
Kosten studio & acteur afhankelijk van uw wensen
Premium support
Vanaf
30,-
/ maand

Persoonlijk

1 Persoonlijke butler
Maximaal 100 seconden
Professionele studio & opnameteam
Opname in studio of bij uw bedrijf
Bepaal actie tijdens of na afspelen
Eenvoudige installatie
Opstartkosten tijdelijk € 395,- € 195,-
Kosten studio afhankelijk van uw wensen
Premium support

Alle butlers worden in onze cloud gehost, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bandbreedte van uw website.

Wij zorgen er voor dat uw website butlers 24/7 voor u aan het werk blijven om bezoekers in klanten om te zetten.

Door het invoegen van een klein script activeert u uw website butler eenvoudig op elke gewenste pagina van uw website.


Website butlers | Veel gestelde vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u na het lezen van onze informatie nog vragen heeft over onze unieke service. De meeste antwoorden op uw vragen zult u in onze veel gestelde vragen hier onder vinden. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Welke butler past het beste bij mijn website?
Hoewel iedere butler op uw website kan worden geactiveerd is de keuze van het type een meer persoonlijke kwestie. De meest persoonlijke butler is natuurlijk wanneer u zelf de video boodschap presenteert! Op deze manier creëert u direct een persoonlijk band met uw bezoeker en kunt u laten zien wie u bent en wat u te bieden heeft.
Vanzelfsprekend zijn er ook mensen die zichzelf minder representatief vinden of liever niet voor de camera verschijnen. In dat geval is het een slimme keuze om voor een professionele acteur of een digitale animatie butler te kiezen. Zij kunnen uw boodschap prima over brengen zonder dat u zelf voor de camera hoeft te verschijnen.
Werkt mijn butler ook op mobiele apparaten?
Onze butlers werken zeker ook op smartphones en tablets! Bij gewone computer kan de butler automatisch worden afgespeeld. Bij smartphones en tablets verschijnt de butler over uw website, alleen zal deze niet automatisch kunnen afspelen. Over de butler verschijnt een afspeelicoon waar uw bezoekers op kunnen klikken om de boodschap te horen. De meeste bezoekers klikken het afspeelicoon uit nieuwsgierigheid om te zien wat er gebeurd :)
Wat kost een website butler eigenlijk?
Het creëren van een website butler is 100% maatwerk en daarom bestaat de vergoeding van een butler ook uit meerdere delen. Naast de vermelde maandbedragen zijn er nog de eenmalige vergoedingen voor het produceren van een website butler.
De eenmalige vergoedingen voor het produceren van uw butler zijn afhankelijk van het type dat u kiest en kunnen bestaan uit de volgende onderdelen:
 • Vergoeding voor de professionele voice-over die uw boodschap inspreekt (digitale butler)
 • Vergoeding wanneer u de beweging en lipsync af wilt stemmen op uw boodschap (digitale butler)
 • Vergoeding voor de opname van uw boodschap in de studio (persoonlijke butler)
 • Vergoeding voor de professionele acteur/actrice en de studio (professionele butler)
 • (Vergoeding voor installatie op uw website). Kan ook door uzelf of uw webmaster worden gedaan.
 • Opstartkosten om de butler aan de hand van uw wensen klaar te maken voor gebruik op uw website

Waarom een butler geen uitgave, maar een investering is kunt u terugvinden in het antwoord op de onderstaande vraag: "waarom verdient uw website butler zijn geld eenvoudig 100x terug?".
Waarom verdient uw website butler zijn geld eenvoudig 100x terug?
De belangrijkste reden dat een website butler zijn geld eenvoudig terugverdient is: website butlers verhogen de conversie van uw website!
Stel dat u normaal 1 klant uit 100 website bezoekers haalt, dan is het met een butler heel goed mogelijk dit te verhogen en 2 of meer klanten uit dezelfde 100 bezoekers te halen!
Wanneer u weet wat 1 klant u waard is, dan kunt u eenvoudig uitrekenen wat een butler u elke maand opnieuw gaat opleveren! Kijk maar eens naar het volgende praktijkvoorbeeld. Stel u bent een aannemer en een gemiddelde opdracht bedraagt € 10.000,-. Wanneer u door het inzetten van een website butler 1 extra opdracht uit hetzelfde aantal bezoekers weet te halen, dan levert de butler € 10.000,- per maand extra op! Dat is € 120.000.- extra omzet per jaar!
Zelfs wanneer uw klantwaarde veel lager is, dan is een butler nog steeds extreem rendabel. Wanneer u de extra omzet afzet tegen de kosten van een website butler, dan is een investering in een butler bijna een "no-brainer"!
Op hoeveel pagina's mag ik mijn butler gebruiken?
U kunt de butler in principe op elke pagina van uw website installeren. Het is echter wel verstandig om goed na te denken of de boodschap van de butler aansluit bij de inhoud van de betreffende pagina. Wanneer uw video boodschap een algemeen karakter heeft, zoals een welkomsboodschap of een algemene actie, dan kunt u dat op alle pagina's van uw website gebruiken.
Er zijn echter scenario's denkbaar waarin het veel verstandiger is om verschillende butlers te gebruiken, zodat de boodschap van elke butler veel beter aansluit op de inhoud van de pagina die wordt bezocht!
Helpt mijn website butler om hoger in Google te komen?
Een butler op uw website geeft Google een aantal positieve signalen, waardoor uw website hoger geplaatst kan worden in de zoekresultaten. Een belangrijk signaal is namelijk de tijd dat een bezoeker op uw website blijft. Door de video boodschap van uw butler wordt deze duur met tientallen seconden verhoogt, wat essentieel een goede ranking in Google.
Daarnaast kijkt Google ook naar het gedrag van een bezoeker op uw website. Wanneer deze op uw site komt en direct weer wegklikt, dan is dat geen goed teken in de ogen van Google. Door de boodschap van uw butler kunt u bezoekers er toe aanzetten om door te klikken en meerder pagina's op uw website te bezoeken. Dit is tevens een belangrijke factor voor uw positie in Google.
Het is overigens wel belangrijk om te weten dat alleen het plaatsen van een website butler niet voldoende is om een toppositie in Google te krijgen voor uw website. Daar is absoluut meer promotie voor nodig!
Wanneer u graag een toppositie in Google wenst voor uw website, kijk dan eens naar onze zoekmachine optimalisatie diensten. Wij helpen graag uw bedrijf nog beter vindbaar te maken voor uw potentiële klanten, waardoor een butler nog beter tot zijn recht zal komen.
Een butler kan namelijk de conversie van uw website verbeteren, echter door het verbeteren van uw vindbaarheid zal het mes aan 2 kanten snijden. U krijgt meer bezoekers op uw website en een groter deel daarvan wordt klant!
Hoe werkt een opname in de studio of op locatie?
Opname in onze studio
Wanneer u kiest voor een persoonlijke butler, dan kunnen wij een opname maken van uw video boodschap in een professionele studio. Het grote voordeel van een studio opname is, dat deze altijd een perfecte belichting hebben en u direct kunt beginnen met de opname van uw boodschap.
Opname op locatie
Vindt u het vervelend om naar de studio te moeten rijden of heeft u daar geen tijd of gelegenheid voor, geen bezwaar! Als extra service kunnen wij ook naar u toe komen met onze mobiele studio! Zo kunnen wij u op locatie filmen en verliest u geen reistijd. Voor deze extra service worden overigens wel reiskosten in rekening gebracht.
Kan ik ook verschillende butlers op mijn website gebruiken?
Elke butler heeft namelijk zijn eigen unieke code en kan daardoor eenvoudig op 1 of meerdere specifieke pagina('s) worden geïnstalleerd. Zo kunt u verschillende butlers aan verschillende pagina's van uw website toevoegen om zo het maximale rendement uit uw video boodschappen te halen.
Het is in veel gevallen zelfs aan te raden om meer dan 1 butler op uw website te gebruiken! Zeker wanneer de pagina's op uw website verschillende doelen hebben. Door het maken van meerdere butlers kunt u de boodschap exact afstemmen op de intentie van uw bezoekers!
Is het ingewikkeld om mijn butler op mijn website te installeren?
Althans voor iemand met een beetje ervaring met bron codes van websites is het eenvoudig. De installatie van uw butler gebeurt door het toevoegen van een klein stukje script (code) aan de pagina waarop u de butler wilt toevoegen. Wanneer de code is toegevoegd en de betreffende pagina opnieuw is geupload op uw website, dan zal de butler direct geactiveerd worden.
Heeft u hulp nodig bij het installeren? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u natuurlijk graag met het installeren van uw butler. Voor deze werkzaamheden wordt wel een extra vergoeding in rekening gebracht.
Kunnen jullie mijn butler op mijn website installeren?
Uw butler kan eenvoudig aan de pagina('s) van uw website toe te voegen door een klein stukje script op de pagina te plaatsen waar u de butler wilt laten verschijnen. Mocht u zelf geen verstand hebben van websites, dan kunt u dit altijd aan uw webmaster vragen.
Vanzelfsprekend kunnen wij de code van de butler ook op uw website installeren. Om de installatie te kunnen uitvoeren hebben wij echter wel toegang tot uw hosting nodig. Wanneer wij de inloggegevens van uw website server hebben ontvangen, dan installeren wij de butler binnen 2 werkdagen op uw website.
Voor het installeren van de butler wordt wel eenmalig een extra vergoeding in rekening gebracht.
Hoe kom ik aan een stem voor mijn digitale website butler?

Uw digitale butler heeft de meeste impact wanneer u de stem laat inspreken door een professionele stem acteur! Een professioneel opgenomen stem klinkt natuurlijk niet alleen vele malen beter, de professional heeft natuurlijk ook de juiste apparatuur om zijn of haar stem op de hoogste kwaliteit op te nemen.
Welke acties kan ik aan mijn website butler toevoegen?
Onze website butlers zijn natuurlijk een unieke manier om de aandacht van uw bezoekers te pakken. Door het toevoegen van een actie in uw video boodschap kan het effect nog verder worden vergroot! Hieronder ziet u een opsomming van de mogelijkheden:
 • U kunt de butler automatisch laten starten of er voor kiezen dat de bezoeker dit doet
 • Een actie button toevoegen onder uw butler (kan naar elke pagina van uw website of externe website worden gelinkt)
 • Een count-down teller om urgentie toe te voegen aan uw video boodschap
 • Voeg een invoerveld toe onder uw butler om bezoekers direct aan uw e-maillijst (autoresponder) toe te voegen
 • U kunt zelf bepalen op welk moment uw butler op uw website verschijnt (direct of na een X aantal seconden)
 • Na afspelen kan de butler verdwijnen of op uw website blijven (bezoekers kunnen kiezen om nogmaals af te spelen)
 • Er kan een verduisterings modus worden gebruikt. Uw pagina wordt verduisterd om de volledige aandacht op uw butler te vestigen
 • Uw butler kan worden ingesteld, zodat deze maar 1 keer per bezoek wordt afgespeeld
 • Uw website butler kan verschijnen zodra iemand uw website wil gaan verlaten
 • De positie waar uw butler verschijnt kan nauwkeurig worden bepaald
 • U heeft de mogelijkheid om een "mute" button toe te voegen

Het toevoegen van een actie is een echte must om het maximale resultaat uit uw butler te halen!
Kan ik een demonstratie krijgen hoe een butler er op mijn website uit ziet?
Wanneer u graag vooraf wilt zien hoe een website butler er uit zal zien op uw website, dan kunnen wij dat u laten zien zonder dat we enige code op uw website hoeven te installeren! Voor deze demonstratie zal een digitale butler worden gebruikt en middels een speciale link kunt u dan bekijken hoe dit er op uw website uit ziet.
Voor meer informatie of een demonstratie kunt u gerust even contact met ons opnemen. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn!
Kan ik korting krijgen op mijn butler?
Ten eerste kennen wij de bulk korting .
Wanneer u meerdere website butlers tegelijk bestelt, dan kunnen wij u korting geven op de productie vergoeding van uw butler evenals op de maandelijkse vergoeding. De hoogte van de korting is afhankelijk van het aantal benodigde butlers en zal in overleg met u worden vastgesteld. Voor meer informatie over kortingen kunt u contact met ons opnemen.
Vervolgens is er een contract korting!
Wanneer u namelijk bij het bestellen van uw butler voor een 2 jarig contract kiest, dan krijgt u nog eens 50% extra korting op de opstartkosten.
Tot slot kennen wij een aanbreng korting.
Wanneer u iemand een butler aanbeveelt en deze besluit een butler te kopen, dan ontvangt u een vergoeding voor deze aanbeveling!
Kan ik mijn eigen stem of video opname gebruiken voor mijn website butler?
Het is zeker mogelijk om uw eigen stem te gebruiken wanneer u kiest voor de digitale butler. U spreekt uw boodschap in en levert ons het mp3 bestand aan (maximaal 60 seconden voor eigen opnamen). Wij zorgen er vervolgens voor dat uw boodschap wordt gekoppeld aan uw digitale butler.
Hoewel u zelf een audio opname kunt maken voor uw butler raden wij u echter aan om de stem op te laten nemen door een professionele voice-over. De ervaring leert dat een professionele opname vele malen beter klinkt en dat hoort uw bezoeker natuurlijk ook!
Gelukkig hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een professionele voice-over. Wij werken samen met een select aantal voice-overs die graag de stem voor uw butler verzorgen! Het is alleen aan u om te kiezen welke stem het beste bij uw butler past.
Voor uw personal butler kunt u inderdaad ook zelf een video opname maken. Het is hierbij wel belangrijk dat u de opname maakt tegen een volledig effen achtergrond kleur (liefst groen scherm). Deze kleur zal namelijk door ons digitaal uit de opname worden verwijdert, zodat alleen de presentator in de video over blijft.
Wanneer u eigen audio of video materiaal aanlevert, dan wordt minimaal de vergoeding van de digitale butler in rekening gebracht.
Voor de kwaliteit van het eind resultaat kunnen wij bij gebruik van eigen audio - en video materiaal helaas niet instaan!

Meer klanten voor uw bedrijf nodig? Bel: 023 20 78 002!